60 000 SKOELSKERE BRUKER ROCCAMORE 🖤 GRATIS LEVERING OG 100 DAGERS RETURRETT 🇳🇴

Slik blir dine håndlagde sko til

VÅRE FABRIKKER

Vi har valgt våre partneres fabrikker basert på deres forsøk på å velge teknikker og prosesser som reduserer deres avtrykk. Det er fokus på kvalitet, lidenskap og kunnskap slik at skoene varer lengst mulig.

DEN FØRSTE FABRIKKEN

Den aller første Italienske fabrikken som trodde på Frederikkes visjon. Et samarbeid som fortsatt består.

LES MER OM DEN FØRSTE FABRIKKEN

LEST-FABRIKKEN

Å lage en ny lest og få den riktige passformen er en stor og tidskrevende prosess.

LES MER OM LEST-FABRIKKEN

HÆL-FABRIKKEN

Når du designer et par sko, starter du alltid med hælen.

LES MER OM HÆL-FABRIKKEN

SÅLE-FABRIKKEN

Våre såler er lagd av lær med en forsterkning av gummi foran for å gjøre det mere praktisk.

LES MER OM SÅLE-FABRIKKEN

DE KLASSISKE TEKNIKKENE

For å fremstille klassiske sko har du bruk for veldig spesifikke og klassiske teknikker.

LES MER OM DE KLASSISKE TEKNIKKENE

PUMP-FABRIKKEN

Produksjonen av en pump eller en ballerina er veldig kompleks, og kun få skomakere i verden kan produsere avansert kvalitet, komfort og håndverk.

LES MER OM PUMP-FABRIKKEN

Sandal og boot-fabrikken

Vi jobber tett sammen med en familieeid fabrikk i Portugal. I dag administreres den av tredje og fjerde generasjon av familien.

Les mer om sandal og boot-fabrikken

SNEAKERBOOT-FABRIKKEN

Våre sneakerboots håndlages i Portugal på en fabrikk som drives av Anibal Coelho og hans to sønner Marco og André Coelho. Med blikket rettet mot fremtiden har de skapt en moderne fabrikk som tiltrekker seg de beste i bransjen.

LES MER OM SNEAKERBBOT-FABRIKKEN

Våre fokusområder

#RoccamoreRespect

PEOPLE

Våre sko er lagd av kvinner for kvinner og er oppkalt etter de tøffeste av dem. Vårt community er med i hele designprosessen, fra ide til ferdig sko, og er tette samarbeidspartnere på å kontinuerlig forbedre komforten. Hvert år samler vi inn penger til en organisasjon, som inspirerer kvinner til å stå sterkt.

Les mer

PLANET

Vi fokuserer på holdbare materialer, godt håndverk og høy kvalitet, så våre produkter holder i mange år. Våre fabrikker er alle familieeide og noen av de beste i verden. Vi arbeider både med metallfritt, vegetabilsk og kromgarvet skinn, og bruker ca. 30% skandinaviske skinn i kollektionen.

Les mer

Product

Våre sko skal holde i mange år, så vi står for både reparasjoner av dine sko og videresalg av pre-loved modeller samt jobber med å skape en transparant verdikjede med QR koder i alle sko, som viser hele skoens reise.

Les mer

purpose

Vår mission er å inspirere kvinner til å stå sterkt og ta deres plass i verden. Med våre Rebell-kampanjer feirer vi de kvinnene som står opp for seg selv og andre, og skaper et fellesskap, hvor vi sammen løfter og inspirerer til å stå sterkt.

Les mer