60 000 SKOELSKERE BRUKER ROCCAMORE 🖤 GRATIS LEVERING OG 100 DAGERS RETURRETT 🇳🇴
Roccamore Rebel Stine Sara Kold

HVA ER #ROCCAMORERESPECT PURPOSE?

Vår mission er, å inspirere kvinner til å stå sterkt å ta deres plass i verden. Med våre #RoccamoreRebel-kampanjer feirer vi de som ikke er redde for at stå sterkt i verdenen, mens vi med våre #RespectHighHeels-kampanjer setter fokus på moderne likestilling og de temaene vi mener gjør en forskell.

Roccamore rebel Brian Mikkelsen

#RESPECTHIGHHEELS

Kampanjer som setter fokus på moderne likestilling og de temaene, vi mener gjør en forskjell for kvinner i dag.

SE KAMPANJENE

roccamore rebel i samarbejde med Mødrehjælpen

#ROCCAMOREREBEL

Kampanjer, som setter fokus på de kvinnene, som tør å stå opp for seg selv og andre.

Møt alle rebellene

Våre fokusområder

#RoccamoreRespect

PEOPLE

Våre sko er lagd av kvinner for kvinner og er oppkalt etter de tøffeste av dem. Vårt community er med i hele designprosessen, fra ide til ferdig sko, og er tette samarbeidspartnere på å kontinuerlig forbedre komforten. Hvert år samler vi inn penger til en organisasjon, som inspirerer kvinner til å stå sterkt.

Les mer

PLANET

Vi fokuserer på holdbare materialer, godt håndverk og høy kvalitet, så våre produkter holder i mange år. Våre fabrikker er alle familieeide og noen av de beste i verden. Vi arbeider både med metallfritt, vegetabilsk og kromgarvet skinn, og bruker ca. 30% danske skinn i hele vår produksjon.

Les mer

PRODUCT

Våre sko skal holde i mange år, så vi står for både reparasjoner av dine sko og videresalg av pre-loved modeller samt jobber med å skape en transparant verdikjede med QR koder i alle sko, som viser hele skoens reise.

LES MER

PURPOSE

Vår mission er å inspirere kvinner til å stå sterkt og ta deres plass i verden. Med våre Rebell-kampanjer feirer vi de kvinnene som står opp for seg selv og andre, og skaper et fellesskap, hvor vi sammen løfter og inspirerer til å stå sterkt.

LES MER