60 000 SKOELSKERE BRUKER ROCCAMORE 🖤 GRATIS LEVERING OG 100 DAGERS RETURRETT 🇳🇴

Vår historie

Dansk design. Italiensk attitude.

Sko fra roccamore er designet av den danske designeren Frederikke Antonie Schmidt.

Etter å ha blitt ferdigutdannet fra den prestisjetunge designskolen Polimoda, jobbet Frederikke for flere luksuriøse merker før hun returnerte til København hvor hun utviklet sin unike innersåle og startet sitt eget merke.

Hælene fra roccamore er vitenskapelig validert til å avlaste 26% av presset fra forfoten, samt 44% fra fotbuen mens du går.

Bak navnet

Roccamore er et spill på den italienske ordene roccaforte (festning) og amore (kjærlighet). For oss formidler det en festning av kjærlighet. Dette med henvisning til den positive følelsen et perfekt par hæler kan gi deg, i motsetning til mange vanlige hælene som kompliserer livet ditt med ubehag.

Vi ønsker å få kvinner til å føle seg enda sterkere og mer selvsikre enn de allerede er. Dette gjør vi ved å gi dem vakre, komfortable høye hæler som de kan utforske verden i.

HVORFOR VI ER HER

Vår misjon er å støtte kvinner i å være den de er. Millioner av merker prøver å overbevise deg om at du kun trenger åendre én ting til, så vil du være perfekt. Vi mener at du alltid har vært perfekt, og styrken ligger i å stå opp for hvem du er.

Vi tror også på at det er lettere å være selvsikker og trygg på deg selv i hælene, og vi har laget dem så komfortable som mulig, så du kan stå sterk hver dag.

RESPEKTFULL MOTE

Roccamore er basert på transparens. Alle produktene er produsert i et begrenset opplag, og vi jobber ikke med salg eller rabatter. Helt fra starten av har vi motarbeidet overproduksjon og avfall, og i stedet jobbet for å lage prosessene våre respektfulle.

Vi er et team med personer fra mange nasjonaliteter, og vi har alle erfaring fra vidt forskjellige faglige bakgrunner. Det som bringer oss sammen er vår tro på at vi kan være et bedre eksempel for vår bransje.

FEIRER EKTE KVINNER

Hver kvinne fortjener å ha en sko oppkalt etter seg. Derfor har vi har navngitt alle skolene etter våre fantastiske kunder og de sterke kvinnene rundt oss.

Vi blir inspirert av kvinner med unike historier. Kvinner som tør å stå opp for hvem de er og feire det uten noen unnskyldninger, og som har en litt rebelsk side. Til gjengjeld håper vi å inspirere flere kvinner til å gjøre det samme.

HÅNDLAGET I ITALIA

Hvordan lager vi skoene? Vi har ingen hemmeligheter. Gå inn i prosessen og lær om den kompleksiteten i hvordan vilager skoene med vår lille dokumentarfilm.

Visste du? Det tar hele tre måneder for skoene våre å bli produsert, og at de går gjennom 17 mennesker og 22 steg før de er ferdige? Se våre fabrikker.