60 000 SKOELSKERE BRUKER ROCCAMORE 🖤 GRATIS LEVERING OG 100 DAGERS RETURRETT 🇳🇴
Roccamore rebel wearing purple boots in the street

HVA ER #ROCCAMORERESPECT PEOPLE?

Våre sko er lagd av kvinner for kvinner og er oppkalt etter de tøffeste av dem. Vårt community er med i hele designprosessen, fra ide til ferdig sko, og er tette samarbeidspartnere på å kontinuerlig forbedre komforten. Hvert år samler vi inn penger til en organisasjon, som inspirerer kvinner til å stå sterkt.

HELLEBRO

Roccamore støtter Hellebro, et herberge for unge hjemløse i Valby, Danmark.

Hellebro ble startet av Eva Riedel, som sammen med mange frivillige jobber for å skape livskvalitet og bedre fremtidsmuligheter for de unge, slik at de kan få sitt eget hjem og komme seg videre i livet. 

For hvert par sko som selges i vår Traceable Collection, donerer vi 7 dkk til Hellebro. Vi vet at det ikke høres mye ut, men mange små skritt kan likevel gjøre en stor forskjell, og målet vårt er å donere 50 000 dkk i 2023.

Les Mer om Hellebro

Stilleben photo of two pairs of Roccamore shoes in the Grace inhershoes family

TREESISTERS

Den 8. mars 2021 lanserte vi en kampanje for å støtte den internationale NGO TreeSisters, som jobber for å styrke verdens tropiske områder ved å utdanne kvinner og plante trær.

På syv dager samlet vi inn nok penger til å plante 20.000 trær, fordelt på de 12 landene hvor TreeSisters lærer lokale kvinner å plante og passe på trærne, tjene deres egne penger og stå sterkt.

Les mer om Treesisters

DRESS FOR SUCCESS

Den 8. mars 2020 samlet vi inn 125.000 kr til organisasjonen Dress For Success fra London som hjelper kvinner med å få ressurser til å komme i arbeid. Tidligere misbrukere, hjemløse kvinner, enslige mødre og kvinner med lavt selvbilde hjelpes til at tro på seg selv og få selvtilliten tilbake. Gjennom terapi, jobbintervju-trening samt styling, hår og makeup, lykkes DFS med å få kvinner i jobb hvert år. Samme år donerte vi alle våre anden-sortering (not sure about this word) sko til kvinner som manglet høye hæler til deres jobbintervju.

Les mere om dress for success

WOMEN FOR WOMEN

Den 8. mars 2019 støttet vi NGO’en Women For Women på Malta, som kjemper for fri abort i landet. De er det siste landet i Europa som har dødsstraff for kvinner som tar abort. Deres mission er, slik som oss, å styrke kvinner. Dette gjør de ved å gi kvinner mulighet til å ta en utdannelse og samt. å fremme likestilling mellom kjønnene. Fra salget av våre sko, samlet vi inn 130.000 kr som ble donert til Women For Women, så de kunne fortsette sitt viktige arbeid.

Les mere om women for women

SHOELOVERS

Roccamore sko er lagd av kvinner for kvinner og vi designer alle våre modeller i tett samarbeid med våre kunder. Vi finner hverandre i facebook gruppen roccamore shoelovers, hvor vårt community er med på å designe sko og gi feedback på kolleksjonene.

Bli med i Shoelover Gruppen

Våre fokusområder

#RoccamoreRespect

PEOPLE

Våre sko er lagd av kvinner for kvinner og er oppkalt etter de tøffeste av dem. Vårt community er med i hele designprosessen, fra ide til ferdig sko, og er tette samarbeidspartnere på å kontinuerlig forbedre komforten. Hvert år samler vi inn penger til en organisasjon, som inspirerer kvinner til å stå sterkt.

Les mer

PLANET

Vi fokuserer på holdbare materialer, godt håndverk og høy kvalitet, så våre produkter holder i mange år. Våre fabrikker er alle familieeide og noen av de beste i verden. Vi arbeider både med metallfritt, vegetabilsk og kromgarvet skinn, og bruker ca. 30% danske skinn i hele vår produksjon.

Les mer

PRODUCT

Våre sko skal holde i mange år, så vi står for både reparasjoner av dine sko og videresalg av pre-loved modeller samt jobber med å skape en transparant verdikjede med QR koder i alle sko, som viser hele skoens reise.

LES MER

PURPOSE

Vår mission er å inspirere kvinner til å stå sterkt og ta deres plass i verden. Med våre Rebell-kampanjer feirer vi de kvinnene som står opp for seg selv og andre, og skaper et fellesskap, hvor vi sammen løfter og inspirerer til å stå sterkt.

LES MER