60 000 SKOELSKERE BRUKER ROCCAMORE 🖤 GRATIS LEVERING OG 100 DAGERS RETURRETT 🇳🇴

HVA ER #ROCCAMORERESPECT PRODUCT?

Transparens er et viktig element i vår produksjon. Vi arbeider med fabrikker og garverier som forsøker å skape bedre løsninger, og vi bruker materialer og innpakning som er bedre for våre sko og våre kunder.

Vi skaper sko i høy kvalitet og hjelper deg med å forstå skoens reise fra produksjon til butikk, samt. hvordan du kan passe bedre på dem.

HVA VI GJØR

roccamore Repair service

Å holde skoene dine fri for riper kan være utfordrende på skandinaviske brostensbelagte gater. Derfor har vi lagd roccamore repair service.

Vi fikser din sko første gang den får en skramme. Vi betaler for reparasjonen og frakten.

Les mere

DEN RETTE INNPAKNINGEN

Våre skoesker er produsert av mandelskall og er naturlig lyserøde.

Mandelindustrien i sør-Italia har ofte rester av skall. Så vi tok restene og forvandlet de til materialet på yttersiden av ​​våre skoesker! Innersiden er av gjenvinnet papir.

SPORBARHET

Alle våre undersåler er lagd med skinn fra det danske garveriet SPOOR, hvis materialet er bi-produkter fra kjøttindustrien. De arbeider med ny teknologi, som gjør det mulig å spore hvor skinnet deres kommer fra.

Ved bruk av et unikt nummer, som reiser med skinnet hele veien gjennom prosessen, kan vi se hvilken gård kuen kommer fra, hvor ofte kuen har spist gress samt. hvor og når den ble slaktet.

Les mere

CRADLE TO CRADLE

Omkring 10% av vår kolleksjon er Cradle to Cradle Certified®. Sertifiseringen er en internasjonalt anerkjent, tredjeparts vertifisering av vår verdikjede, som gir oss full kontroll over produksjonen, våre samarbeidspartnere og vårt klimaavtrykk.

Les mere

Vores fokusområder

#RoccamoreRespect

PEOPLE

Våre sko er lagd av kvinner for kvinner og er oppkalt etter de tøffeste av dem. Vårt community er med i hele designprosessen, fra ide til ferdig sko, og er tette samarbeidspartnere på å kontinuerlig forbedre komforten. Hvert år samler vi inn penger til en organisasjon, som inspirerer kvinner til å stå sterkt.

Les mer

PLANET

Vi fokuserer på holdbare materialer, godt håndverk og høy kvalitet, så våre produkter holder i mange år. Våre fabrikker er alle familieeide og noen av de beste i verden. Vi arbeider både med metallfritt, vegetabilsk og kromgarvet skinn, og bruker ca. 30% danske skinn i hele vår produksjon.

Les mer

PRODUCT

Våre sko skal holde i mange år, så vi står for både reparasjoner av dine sko og videresalg av pre-loved modeller samt jobber med å skape en transparant verdikjede med QR koder i alle sko, som viser hele skoens reise.

LES MER

PURPOSE

Vår mission er å inspirere kvinner til å stå sterkt og ta deres plass i verden. Med våre Rebell-kampanjer feirer vi de kvinnene som står opp for seg selv og andre, og skaper et fellesskap, hvor vi sammen løfter og inspirerer til å stå sterkt.

LES MER