60 000 SKOELSKERE BRUKER ROCCAMORE 🖤 GRATIS LEVERING OG 100 DAGERS RETURRETT 🇳🇴
Production of Roccamore shoes

HVA ER #ROCCAMORERESPECT PLANET?

Vi fokuserer på holdbare materialer, godt håndverk og høy kvalitet, så våre produkter holder i mange år. Våre fabrikker er alle familieeide og noen av de beste i verden. Vi arbeider både med metallfritt, vegetabilsk og kromgarvet skinn, og bruker ca. 30% danske skinn i hele vår produksjon.

VÅRE PROJEKTER

Vi ønsker å produsere sko som er med på å gjøre en forskjell. Via salget av utvalgte sko, har vi samlet inn til tre organisasjoner og prosjekter som velger bedre løsninger for deres lokale områder og for naturen.

LES MERE OM VÅRE PROJEKTER

FABRIKKER

Vi har valgt våre samarbeidspartneres fabrikker på bakgrunn av deres forsøk på å velge teknikk og prosesser som er bedre for planeten. Det er fokus på kvalitet, passion og know-how så skoene holder så lenge som mulig.

Les mere om våre fabrikker

LWG GOLD SERTIFISERING

Det betyr at de er garvet av LWG-sertifiserte garverier som har bestått LWG-sertifiseringen med 95+ poeng - en gullstandard.

LES MERE OM LWG GOLD SERTIFISERING

Vegetabilsk garvet

Vegetabilsk garving er en alternativ prosess sammenlignet med andre garvemetoder, som ofte innebærer bruk av krom og sterke kjemikalier. Vegetabilsk garving gjøres ved hjelp av naturlige materialer som blant annet bark, blader og frukt, og er garving uten krom og andre metaller.

Vegetabilsk garvet lær har et unikt utseende og tekstur med en naturlig følelse. Dette betyr at hvert parti kan ha små variasjoner i farge og tekstur, noe vi mener noe tilfører karakter og personlighet.

LES MERE OM VEGETABILSK GARVET

SPORBARHET

Transparens er et viktig element i vår produksjon. Vi arbeider med fabrikker og garverier som forsøker å skape bedre løsninger, og vi bruker materialer og innpakning som er bedre for våre sko og våre kunder. Vi skaper sko i høy kvalitet og hjelper deg med å forstå skoens reise fra produksjon til butikk, samt. hvordan du kan passe bedre på dem.

LES MERE OM SPORBAHET

Vores fokusområder

#RoccamoreRespect

PEOPLE

Våre sko er lagd av kvinner for kvinner og er oppkalt etter de tøffeste av dem. Vårt community er med i hele designprosessen, fra ide til ferdig sko, og er tette samarbeidspartnere på å kontinuerlig forbedre komforten. Hvert år samler vi inn penger til en organisasjon, som inspirerer kvinner til å stå sterkt.

Les mer

PLANET

Vi fokuserer på holdbare materialer, godt håndverk og høy kvalitet, så våre produkter holder i mange år. Våre fabrikker er alle familieeide og noen av de beste i verden. Vi arbeider både med metallfritt, vegetabilsk og kromgarvet skinn, og bruker ca. 30% danske skinn i hele vår produksjon.

Les mer

PRODUCT

Våre sko skal holde i mange år, så vi står for både reparasjoner av dine sko og videresalg av pre-loved modeller samt jobber med å skape en transparant verdikjede med QR koder i alle sko, som viser hele skoens reise.

LES MER

PURPOSE

Vår mission er å inspirere kvinner til å stå sterkt og ta deres plass i verden. Med våre Rebell-kampanjer feirer vi de kvinnene som står opp for seg selv og andre, og skaper et fellesskap, hvor vi sammen løfter og inspirerer til å stå sterkt.

LES MER