60 000 SKOELSKERE BRUKER ROCCAMORE 🖤 GRATIS LEVERING OG 100 DAGERS RETURRETT 🇳🇴

Vi har utvidet produksjonen til Portugal

SNEAKERBOOT-FABRIKKEN

Våre sneakerboots håndlages i Portugal på en fabrikk utenfor Porto, i området der det også produseres Vinho Verde og portvin. 

Vi har valgt å samarbeide med denne fabrikken fordi de er eksperter på å lage sneakers og sko med gummisåler. I dag drives fabrikken av Anibal Coelho og hans to sønner Marco og André Coelho. Marco er en visjonær som arbeider ut fra et ønske om å skape en moderne fabrikk. Hans tilnærming til produksjonen tiltrekker seg de beste i bransjen.

Familien har investert i den nyeste produksjonsteknologien, og de moderne fasilitetene bidrar til at vi kan gi deg det beste produktet. Produksjonen er optimalisert samtidig som vi minimerer bruken av elektrisitet. 

Mye av arbeidet er manuelt, og det er viktig med høy presisjon og godt håndverk, og skoene sys av syersker på fabrikken. 

Fabrikken er BSCI Auditeret med Level A  og SMETA Auditeret.

Slik blir dine håndlagde sko til

VÅRE FABRIKKER

Vi har valgt våre partneres fabrikker basert på deres forsøk på å velge teknikker og prosesser som reduserer deres avtrykk. Det er fokus på kvalitet, lidenskap og kunnskap slik at skoene varer lengst mulig.

les mer om våre fabrikker

Våre fokusområder

#RoccamoreRespect

PEOPLE

Våre sko er lagd av kvinner for kvinner og er oppkalt etter de tøffeste av dem. Vårt community er med i hele designprosessen, fra ide til ferdig sko, og er tette samarbeidspartnere på å kontinuerlig forbedre komforten. Hvert år samler vi inn penger til en organisasjon, som inspirerer kvinner til å stå sterkt.

Les mer

PLANET

Våre sko skal holde i mange år, så vi står for både reparasjoner av dine sko og videresalg av pre-loved modeller samt jobber med å skape en transparant verdikjede med QR koder i alle sko, som viser hele skoens reise.

Ler mer

PRODUCT

Våre sko skal holde i mange år, så vi står for både reparasjoner av dine sko og videresalg av pre-loved modeller samt jobber med å skape en transparent verdikjede med QR koder i alle sko, som viser hele skoens reise.

LES MER

PURPOSE

Vår misjon er å inspirere kvinner til å stå sterkt og ta deres plass i verden. Med våre Rebell-kampanjer feirer vi de kvinnene som står opp for seg selv og andre, og skaper et fellesskap, hvor vi sammen løfter og inspirerer til å stå sterkt.

LES MER