60 000 SKOELSKERE BRUKER ROCCAMORE 🖤 GRATIS LEVERING OG 100 DAGERS RETURRETT 🇳🇴

Vi har utvidet produksjonen til Portugal

Sandal og boot-fabrikken

Vi har alltid produsert roccamore-skoene våre i Italia, men nå har produksjonen også blitt utvidet til Portugal. I tillegg til å øke kapasiteten, gjør samarbeidet med flere forskjellige fabrikker som spesialiserer seg på ulike skotyper og stiler det mulig for oss å utvide sortimentet vårt og tilby et bredere utvalg av sko.

Portugal er kjent for sin innovative tilnærming og investering i fornybar energi og høye miljøstandarder. De er pionerer innen resirkulering av materialer, reduksjon av kjemikalier og CO2-utslipp, og har også investert i banebrytende teknologi og de nyeste maskinene for å oppnå mer miljøvennlige produksjonsmetoder. Det er strenge miljøstandarder som fabrikkene må oppfylle, og de må sertifiseres før de kan eksportere produktene sine.

Fabrikken i Portugal er valgt ut blant mer enn 20 fabrikker på grunn av sitt utmerkede håndverk og høye kvalitetsnivå. 

Alle skoene er håndlaget av dyktige håndverkere, akkurat som i Italia, og de arbeider med det beste utstyret i produksjonen, slik at kvaliteten er den samme som alltid. Læret produseres like utenfor byen Porto i Portugal og i Italia.

For å sikre optimal komfort i skoene bruker vi fortsatt lestene vi designet og utviklet i Italia. Så våre sko laget i Portugal har den komforten du kjenner igjen. 

Vår produksjonspartner er et familieeid selskap med stor stolthet og lidenskap for arbeidet sitt, i tillegg til å være en av de beste på markedet. Deres ekspertise inkluderer blokkhælene som flere av våre modeller har, som de produserer med stor presisjon.

Slik blir dine håndlagde sko til

Våre fabrikker

Vi har valgt våre partneres fabrikker basert på deres forsøk på å velge teknikker og prosesser som reduserer deres avtrykk. Det er fokus på kvalitet, lidenskap og kunnskap slik at skoene varer lengst mulig.

Les mer om våre fabrikker

Våre fokusområder

#RoccamoreRespect

PEOPLE

Våre sko er lagd av kvinner for kvinner og er oppkalt etter de tøffeste av dem. Vårt community er med i hele designprosessen, fra ide til ferdig sko, og er tette samarbeidspartnere på å kontinuerlig forbedre komforten. Hvert år samler vi inn penger til en organisasjon, som inspirerer kvinner til å stå sterkt.

Les mer

PLANET

Vi fokuserer på holdbare materialer, godt håndverk og høy kvalitet, så våre produkter holder i mange år. Våre fabrikker er alle familieeide og noen av de beste i verden. Vi arbeider både med metallfritt, vegetabilsk og kromgarvet skinn, og bruker ca. 30% skandinaviske skinn i kollektionen.

Les mer

PRODUCT

Våre sko skal holde i mange år, så vi står for både reparasjoner av dine sko og videresalg av pre-loved modeller samt jobber med å skape en transparant verdikjede med QR koder i alle sko, som viser hele skoens reise.

Les mer

PURPOSE

Vår mission er å inspirere kvinner til å stå sterkt og ta deres plass i verden. Med våre Rebell-kampanjer feirer vi de kvinnene som står opp for seg selv og andre, og skaper et fellesskap, hvor vi sammen løfter og inspirerer til å stå sterkt.

Les mer