60 000 SKOELSKERE BRUKER ROCCAMORE 🖤 GRATIS LEVERING OG 100 DAGERS RETURRETT 🇳🇴

SÅLE-FABRIKKEN

Vår sålefabrikk ble grunnlagt i 1970 og styres i dag av Fabio. Han passer på at alle våre såler passer perfekt til skoene. Våre såler er lagd av lær med en forsterkning av gummi foran, for å gjøre de mer praktiske.

Når sålene er godt lagt, vil skoene vare lengre.

Fra og med 2021 er alle våre såler lagd med vegetabilsk garvede og sporbar lær fra danske og svenske kyr. Hvert skinn markeres med en unik kode, som kan spore materialets opprinnelse helt tilbake til den faktiske kua. Dette produktet er utviklet i samarbeid med det danske garveriet scanhide og SPOOR.

Du må godkjenne bruken av statistikk cookies for å se denne videoen. Klikk her for å godta statistikk cookies.

Slik blir dine håndlagde sko til

VÅRE FABRIKKER

Vi har valgt våre partneres fabrikker basert på deres forsøk på å velge teknikker og prosesser som reduserer deres avtrykk. Det er fokus på kvalitet, lidenskap og kunnskap slik at skoene varer lengst mulig.

Les mer om våre fabrikker

Våre fokusområder

#RoccamoreRespect

PEOPLE

Våre sko er lagd av kvinner for kvinner og er oppkalt etter de tøffeste av dem. Vårt community er med i hele designprosessen, fra ide til ferdig sko, og er tette samarbeidspartnere på å kontinuerlig forbedre komforten. Hvert år samler vi inn penger til en organisasjon, som inspirerer kvinner til å stå sterkt.

Les mer

PLANET

Vi fokuserer på holdbare materialer, godt håndverk og høy kvalitet, så våre produkter holder i mange år. Våre fabrikker er alle familieeide og noen av de beste i verden. Vi arbeider både med metallfritt, vegetabilsk og kromgarvet skinn, og bruker ca. 30% skandinaviske skinn i kollektionen.

Les mer

PRODUCT

Våre sko skal holde i mange år, så vi står for både reparasjoner av dine sko og videresalg av pre-loved modeller samt jobber med å skape en transparant verdikjede med QR koder i alle sko, som viser hele skoens reise.

LES MER

PURPOSE

Vår misjon er å inspirere kvinner til å stå sterkt og ta deres plass i verden. Med våre Rebell-kampanjer feirer vi de kvinnene som står opp for seg selv og andre, og skaper et fellesskap, hvor vi sammen løfter og inspirerer til å stå sterkt.

LES MER