60 000 SKOELSKERE BRUKER ROCCAMORE 🖤 GRATIS LEVERING OG 100 DAGERS RETURRETT 🇳🇴

Få skomakere i verden kan produsere våre pumps

PUMP-FABRIKKEN

Vi begynte å arbeide med denne fabrikken i 2019. Fabrikken drives av Arnaldo, som er en ekspert innenfor hans felt og har lagd sko til store merker siden 1980-tallet.

Fabrikken ligger i Toscana, tett på alle våre andre fabrikker, og en høy prosentandel av deres energi kommer fra solcellepaneler.

Produksjonen av en pump eller en ballerina er meget kompleks, og få skomakere i verden kan produsere avansert kvalitet, komfort og håndverk, som er grunnlaget for en roccamore-sko.

De har lagd deres solcelleanlegg som støtter deres forbruk til produksjonen. De investerer i nye, moderne maskiner som forminsker deres energiforbuk og optimerer produksjonen.

Slik blir dine håndlagde sko til

VÅRE FABRIKKER

Vi har valgt våre partneres fabrikker basert på deres forsøk på å velge teknikker og prosesser som reduserer deres avtrykk. Det er fokus på kvalitet, lidenskap og kunnskap slik at skoene varer lengst mulig.

Les mer om våre fabrikker

Våre fokusområder

#RoccamoreRespect

PEOPLE

Våre sko er lagd av kvinner for kvinner og er oppkalt etter de tøffeste av dem. Vårt community er med i hele designprosessen, fra ide til ferdig sko, og er tette samarbeidspartnere på å kontinuerlig forbedre komforten. Hvert år samler vi inn penger til en organisasjon, som inspirerer kvinner til å stå sterkt.

Les mer

PLANET

Vi fokuserer på holdbare materialer, godt håndverk og høy kvalitet, så våre produkter holder i mange år. Våre fabrikker er alle familieeide og noen av de beste i verden. Vi arbeider både med metallfritt, vegetabilsk og kromgarvet skinn, og bruker ca. 30% skandinaviske skinn i kollektionen.

Les mer

PRODUCT

Våre sko skal holde i mange år, så vi står for både reparasjoner av dine sko og videresalg av pre-loved modeller samt jobber med å skape en transparent verdikjede med QR koder i alle sko, som viser hele skoens reise.

LES MER

PURPOSE

Vår misjon er å inspirere kvinner til å stå sterkt og ta deres plass i verden. Med våre Rebell-kampanjer feirer vi de kvinnene som står opp for seg selv og andre, og skaper et fellesskap, hvor vi sammen løfter og inspirerer til å stå sterkt.

LES MER