60 000 SKOELSKERE BRUKER ROCCAMORE 🖤 GRATIS LEVERING OG 100 DAGERS RETURRETT 🇳🇴

Å lage en ny lest er en tidskrevende prosses

LEST-FABRIKKEN

Når du designer en ny sko, skal du først lage en treform for å bygge skoen rundt, også kalt en lest. Roccamores lester er hovedsakelig skapt av en av de beste og siste fabrikkene i Toscana, grunnlagt i 1966.

Først skjæres formen ut av en trekloss i hånden, og justeres med et lærlignende type materiale for mindre endringer.

For hver justering lages en prototype og testes på Frederikkes føtter, helt til formen er perfekt.

Hver millimeter gjør en forskjelll, og normalt lages det 5-6 prototyper for å få den riktige passformen. Når dette skjer, blir formen lagt som en 3D-tegning og stemplet i en veldig holdbar form av plastikk, som i dag er det eneste materialet som er sterkt nok til å holde trykket fra en skoproduksjon.

Å lage en ny lest og få den riktige passformen er en stor og tidskrevende prosses, som vi kun starter få ganger i året. I stedet sørger vi for å lage 4-6 modeller på hver form, før vi begynner på en ny.

LES MER OM VÅRE FIT-FAMILIER

Slik blir dine håndlagde sko til

VÅRE FABRIKKER

Vi har valgt våre partneres fabrikker basert på deres forsøk på å velge teknikker og prosesser som reduserer deres avtrykk. Det er fokus på kvalitet, lidenskap og kunnskap slik at skoene varer lengst mulig.

les mer om våre fabrikker

Våre fokusområder

#RoccamoreRespect

PEOPLE

Våre sko er lagd av kvinner for kvinner og er oppkalt etter de tøffeste av dem. Vårt community er med i hele designprosessen, fra ide til ferdig sko, og er tette samarbeidspartnere på å kontinuerlig forbedre komforten. Hvert år samler vi inn penger til en organisasjon, som inspirerer kvinner til å stå sterkt.

les mer

PLANET

Vi fokuserer på holdbare materialer, godt håndverk og høy kvalitet, så våre produkter holder i mange år. Våre fabrikker er alle familieeide og noen av de beste i verden. Vi arbeider både med metallfritt, vegetabilsk og kromgarvet skinn, og bruker ca. 30% skandinaviske skinn i kollektionen.

les mer

PRODUCT

Våre sko skal holde i mange år, så vi står for både reparasjoner av dine sko og videresalg av pre-loved modeller samt jobber med å skape en transparent verdikjede med QR koder i alle sko, som viser hele skoens reise.

les mer

PURPOSE

Vår misjon er å inspirere kvinner til å stå sterkt og ta deres plass i verden. Med våre Rebell-kampanjer feirer vi de kvinnene som står opp for seg selv og andre, og skaper et fellesskap, hvor vi sammen løfter og inspirerer til å stå sterkt.

LES MER