60 000 SKOELSKERE BRUKER ROCCAMORE 🖤 GRATIS LEVERING OG 100 DAGERS RETURRETT 🇳🇴

Den første delen av skodesignet

HÆL-FABRIKKEN

Når du designer et par sko, starter du alltid med hælen. Å produsere en ny hæl er en vanskelig og dyr prosses som ofte ikke er verd investeringen. En hæl har bruk for veldig spesifikke volumer og mål for å understøtte din kropssvekt. Roccamore hæler er utvalgt fra et enormt bibliotek av former og muligheter, og produsert på en liten hælfabrikk i Toscana, tett på våre andre fabrikker.

De investerer i moderne maskiner som optimerer energiforbruket deres. De lager alle deres modeller i 3D først, for så å optimere deres prosesser og minimere avfall av materialer.

De investerer i moderne maskiner der optimerer deres energiforbrug. De laver alle deres modeller i 3D først, for at optimere deres processer og minimere spild af materialer. 

Slik blir dine håndlagde sko til

VÅRE FABRIKKER

Vi har valgt våre partneres fabrikker basert på deres forsøk på å velge teknikker og prosesser som reduserer deres avtrykk. Det er fokus på kvalitet, lidenskap og kunnskap slik at skoene varer lengst mulig.

les mer om våre fabrikker

Våre fokusområder

#RoccamoreRespect

PEOPLE

Våre sko er lagd av kvinner for kvinner og er oppkalt etter de tøffeste av dem. Vårt community er med i hele designprosessen, fra ide til ferdig sko, og er tette samarbeidspartnere på å kontinuerlig forbedre komforten. Hvert år samler vi inn penger til en organisasjon, som inspirerer kvinner til å stå sterkt.

Les mer

PLANET

Våre sko skal holde i mange år, så vi står for både reparasjoner av dine sko og videresalg av pre-loved modeller samt jobber med å skape en transparant verdikjede med QR koder i alle sko, som viser hele skoens reise.

Ler mer

PRODUCT

Våre sko skal holde i mange år, så vi står for både reparasjoner av dine sko og videresalg av pre-loved modeller samt jobber med å skape en transparent verdikjede med QR koder i alle sko, som viser hele skoens reise.

LES MER

PURPOSE

Vår misjon er å inspirere kvinner til å stå sterkt og ta deres plass i verden. Med våre Rebell-kampanjer feirer vi de kvinnene som står opp for seg selv og andre, og skaper et fellesskap, hvor vi sammen løfter og inspirerer til å stå sterkt.

LES MER