60 000 SKOELSKERE BRUKER ROCCAMORE 🖤 GRATIS LEVERING OG 100 DAGERS RETURRETT 🇳🇴

De første som trodde på visjonen

DEN FØRSTE FABRIKKEN

Da Frederikke var på jakt etter en italiensk skofabrikk for å starte sin produksjon, var denne fabrikken den aller første som trodde på henne, og siden da har de vært som familie. Roccamore startet som deres minste kunde i 2016, men har vokst til å bli deres største kunde i dag.

Fabrikken ble grunnlagt av 3 italienske brødre i 1926, nær Firenze. I dag drives fabrikken av en tredje generasjon, Giancarlo og Gianluca, og et team av høytuddannede kunsthåndverkere. Alle sko er håndlagd med øye for alle detaljer og under ledelse av Modelista Franco.

De har fokus på å investere i nye maskiner og teknologi, som forminsker deres energiforbruk.

Slik blir dine håndlagde sko til

VÅRE FABRIKKER

Vi har valgt våre partneres fabrikker basert på deres forsøk på å velge teknikker og prosesser som reduserer deres avtrykk. Det er fokus på kvalitet, lidenskap og kunnskap slik at skoene varer lengst mulig.

les mer om våre fabrikker

Våre fokusområder

#RoccamoreRespect

PEOPLE

Våre sko er lagd av kvinner for kvinner og er oppkalt etter de tøffeste av dem. Vårt community er med i hele designprosessen, fra ide til ferdig sko, og er tette samarbeidspartnere på å kontinuerlig forbedre komforten. Hvert år samler vi inn penger til en organisasjon, som inspirerer kvinner til å stå sterkt.

les mer

PLANET

Vi fokuserer på holdbare materialer, godt håndverk og høy kvalitet, så våre produkter holder i mange år. Våre fabrikker er alle familieeide og noen av de beste i verden. Vi arbeider både med metallfritt, vegetabilsk og kromgarvet skinn, og bruker ca. 30% skandinaviske skinn i kollektionen.

les mer

PRODUCT

Våre sko skal holde i mange år, så vi står for både reparasjoner av dine sko og videresalg av pre-loved modeller samt jobber med å skape en transparent verdikjede med QR koder i alle sko, som viser hele skoens reise.

LES MER

PURPOSE

Vår misjon er å inspirere kvinner til å stå sterkt og ta deres plass i verden. Med våre Rebell-kampanjer feirer vi de kvinnene som står opp for seg selv og andre, og skaper et fellesskap, hvor vi sammen løfter og inspirerer til å stå sterkt.

LES MER