60 000 SKOELSKERE BRUKER ROCCAMORE 🖤 GRATIS LEVERING OG 100 DAGERS RETURRETT 🇳🇴

Klassiske skoene krever klassiske teknikker.

DE KLASSISKE TEKNIKKENE

For å fremstille klassiske sko har du bruk for meget spesifikke og klassiske teknikker, som vi fant på denne fabrikken nær Pisa, Toscana.

Denne håndverksfabrikken ble grundlagt i 1969 og er kjent for deres ekstraordinære håndverk. I dag drives virksomheten av de originale grunnleggernes nevøer, som arbeider tett sammen med oss for å utvikle de beste mulige skoene.

De har valgt at kjøpe 100% grønn energi og investere i nye maskiner, som minimerer energiforbruget.

Slik blir dine håndlagde sko til

VÅRE FABRIKKER

Vi har valgt våre partneres fabrikker basert på deres forsøk på å velge teknikker og prosesser som reduserer deres avtrykk. Det er fokus på kvalitet, lidenskap og kunnskap slik at skoene varer lengst mulig.

Les mer om våre fabrikker

Våre fokusområder

#RoccamoreRespect

PEOPLE

Våre sko er lagd av kvinner for kvinner og er oppkalt etter de tøffeste av dem. Vårt community er med i hele designprosessen, fra ide til ferdig sko, og er tette samarbeidspartnere på å kontinuerlig forbedre komforten. Hvert år samler vi inn penger til en organisasjon, som inspirerer kvinner til å stå sterkt.

Les mer

PLANET

Vi fokuserer på holdbare materialer, godt håndverk og høy kvalitet, så våre produkter holder i mange år. Våre fabrikker er alle familieeide og noen av de beste i verden. Vi arbeider både med metallfritt, vegetabilsk og kromgarvet skinn, og bruker ca. 30% skandinaviske skinn i kollektionen.

Les mer

PRODUCT

Våre sko skal holde i mange år, så vi står for både reparasjoner av dine sko og videresalg av pre-loved modeller samt jobber med å skape en transparent verdikjede med QR koder i alle sko, som viser hele skoens reise.

LES MER

PURPOSE

Vår misjon er å inspirere kvinner til å stå sterkt og ta deres plass i verden. Med våre Rebell-kampanjer feirer vi de kvinnene som står opp for seg selv og andre, og skaper et fellesskap, hvor vi sammen løfter og inspirerer til å stå sterkt.

LES MER