60 000 SKOELSKERE BRUKER ROCCAMORE 🖤 GRATIS LEVERING OG 100 DAGERS RETURRETT 🇳🇴

SPORBARHET HOS ROCCAMORE

TRACEABLE COLLECTION#Roccamorerespect

Skann skoene dine

Åpenhet er et viktig element i vår produksjon. Vi arbeider med fabrikker og garverier som forsøker å skape bedre løsninger, og vi anvender materialer og innpakninger som er bedre for våre sko og våre kunder. Vi skaper sko i høy kvalitet og hjelper deg med å forstå skoens reise fra produksjon til butikk, samt hvordan du kan passe bedre på dem.

THE FIVE STEPS

Our Traceable collection

LANDBRUK

SPOOR utvikler og sporer data om kua ved hjelp av øremerking fra det øyeblikket kua er på gården.

DE DANSKE GARVERIENE

Garveriene på Scan-Hide bearbeider og garver skinnene med krom.

DE TYSKE GARVERIENE

Richard Hoffmans tyske garveri utfører den endelige garvingsprosessen av læret.

PRODUKSJON I ITALIA

Skinnene kommer til fabrikkene i Toscana der skoene og støvlene håndlages.

SKOENE

Skoene ankommer butikkene våre klare til å finne sin perfekte match.

MÅLET VÅRT

"Vi har et mål om at 30 % av kolleksjonen skal være en del av vår sporbare kolleksjon innen 2025."
Frederikke Antonie Schmidt, Founder & Creative Director roccamore

TRINN 1 - GÅRDENE

Vi bruker skandinavisk kuskinn produsert i samarbeid med det danske firmaet SPOOR.

SPOOR står for å utvikle og spore data på kuen via en øremerkning, så vi kan se kuas reise og gården den kom fra. Lær i god kvalitet starter på gården. For alt det sporbare læret, som brukes i roccamore, kan vi spore tilbake til det skandinaviske landbruket det kommer fra.

LES MER OM SPOOR

TRINN 2 - DE DANSKE GARVERIENE

Det danske garveriet Scan-Hide forarbeider og garver skinnet med krom, velger skinnet med best kvalitet og gir deretter skinnet et unikt SPOOR nummer.

Garveriet arbeider tett sammen med deres leverandører med å redusere CO2-utslippene fra deres produksjon med 50% innen 2030 og har et ønske om å bli CO2-nøytral i 2050.

LES MER OM SCAN HIDE

TRINN 3 - DET TYSKE GARVERIET

Den siste garvningsprosessen utføres i Tyskland av Richard Hoffmans, et LWG gull-vurdert garveri, med stort fokus på energieffektive prosesser.

Richard Hoffmans GmbH & Co. KG, ble etableret i 1899 og er et tradisjonelt garveri med fokus på kvalitet og innovasjon. Det var et av de første garveriene i Europa som så fordelen av en mer sporbar produksjon og transparente samarbeid.

LES MER OM Hoffmans

VISSTE DU?

Skoene våre er laget av kvinner for kvinner og oppkalt etter den kuleste av dem? Shoelover-fellesskapet vårt er involvert i hele designprosessen, fra idé til ferdig sko, for stadig å forbedre komforten.

TRINN 4 - PRODUKSJON I ITALIA

Så reiser læret til Toscana, Italia - en region berømt for skomakeri. Et par roccamore-sko tar 3 måneder, 17 personer og 22 trinn for å bli skapt.

Vi samarbeider med flere Italienske fabrikker i Toscana-området, et område kjent for sitt know-how og fantastiske håndverk. Hver detalj, fra strikken til hælen, blir håndtert av noen av de beste skomakerne i verden. Til slutt samles alle sko og sendes avsted til våre danske lager med lastebil.

LES MER OM FABRIKKENE

TRINN 5 - VÅRE BUTIKKER

Etter en grundig kvalitetskontroll sendes skoene dine med lastebil tilbake til Danmark. Klar til å bli kjøpt i våre butikker og på nettet, og finne sin perfekte match.

I motsetning til mange masseproduserte merker er roccamore-skoene våre ikke dekket av tunge belegg som ofte inneholder plast for å gi skoene en kunstig perfekt finish.

Det faktum at skoene våre er laget for hånd av naturlige materialer, betyr at det kan forekomme små ujevnheter som på ingen måte forringer skoens kvalitet eller holdbarhet. Disse feilene er ikke defekter, men snarere en påminnelse om at skoene er laget for hånd og med integritet.

FINN DINE NYE ROCCAMORES

DU STØTTER HELLEBRO

For hvert par sko som selges i vår Traceable Collection og Cradle to Cradle Certified® Collection, donerer vi 7 kr til Hellebro. Vi vet at det ikke høres mye ut, men mange små skritt kan utgjøre en stor forskjell, og målet vårt er å donere 50 000 kr innen 2023.

Vi er glade for at du vil hjelpe oss med å støtte dette fantastiske prosjektet!

LES MER OM HELLEBRO

For deg som ønsker åpenhet i produksjonen av skoene dine.

SPORBARE ROCCAMORE HÆLER

TRACEABLE COLLECTION

TRACEABLE COLLECTION

ICON | TRACEABLE COLLECTION

ICON | TRACEABLE COLLECTION

TRACEABLE COLLECTION

TRACEABLE COLLECTION

TRACEABLE COLLECTION

ARCHIVE COLLECTION

TRACEABLE COLLECTION

TRACEABLE COLLECTION

TRACEABLE COLLECTION

TRACEABLE COLLECTION

TRACEABLE COLLECTION

TRACEABLE COLLECTION

TRACEABLE COLLECTION

TRACEABLE COLLECTION

LIMITED EDITION | TRACEABLE COLLECTION

ICON | TRACEABLE COLLECTION