FRI FRAKT & RETUR
BUTIKK PÅ PRINSENS GATE I OSLO 📞 920 69 064

#RoccamoreRespect

SPORBARHET

Åpenhet er et viktig element i vår produksjon. Vi arbeider med fabrikker og garverier som forsøker å skape bedre løsninger, og vi anvender materialer og innpakninger som er bedre for våre sko og våre kunder. Vi skaper sko i høy kvalitet og hjelper deg med å forstå skoens reise fra produksjon til butikk, samt hvordan du kan passe bedre på dem.

Vår sporbare produksjon går via disse fem trinnene

DE FEM TRINNENE

TRINN 1 - GÅRDENE

Vi bruker skandinavisk kuskinn produsert i samarbeid med det danske firmaet SPOOR.

SPOOR står for å utvikle og spore data på kuen via en øremerkning, så vi kan se kuas reise og gården den kom fra. Lær i god kvalitet starter på gården. For alt det sporbare læret, som brukes i roccamore, kan vi spore tilbake til det skandinaviske landbruket det kommer fra.

Les mer om SPOOR

TRINN 2 - DE DANSKE GARVERIENE

Det danske garveriet Scan-Hide forarbeider og garver skinnet med krom, velger skinnet med best kvalitet og gir deretter skinnet et unikt SPOOR nummer.

Garveriet arbeider tett sammen med deres leverandører med å redusere CO2-utslippene fra deres produksjon med 50% innen 2030 og har et ønske om å bli CO2-nøytral i 2050.

Les mer om Scan Hide

TRINN 3 - DET TYSKE GARVERIET

Den siste garvningsprosessen utføres i Tyskland av Richard Hoffmans, et LWG gull-vurdert garveri, med stort fokus på energieffektive prosesser.

Richard Hoffmans GmbH & Co. KG, ble etableret i 1899 og er et tradisjonelt garveri med fokus på kvalitet og innovasjon. Det var et av de første garveriene i Europa som så fordelen av en mer sporbar produksjon og transparente samarbeid.

LES MER OM HOFFMANS

TRINN 4 - PRODUKSJON I ITALIA

Så reiser læret til Toscana, Italia - en region berømt for skomakeri. Et par roccamore-sko tar 3 måneder, 17 personer og 22 trinn for å bli skapt. Vi samarbeider med flere Italienske fabrikker i Toscana-området, et område kjent for sitt know-how og fantastiske håndverk. Hver detalj, fra strikken til hælen, blir håndtert av noen av de beste skomakerne i verden. Til slutt samles alle sko og sendes avsted til våre danske lager med lastebil.

LES MERE OM FABRIKKENE

TRINN 5 - VÅRE BUTIKKER

Etter en detaljert kvalitetskontroll reiser dine sko med lastebil tilbake til Danmark.

Klar til å bli kjøpt i våre butikker og online, og finne deres rette match. Roccamore-sko er designet for å holde lenge, hvis bare du passer godt på dem og pleier dem korrekt.

BESØK VÅRE BUTIKKER

For deg som vil ha transparens i produksjonen av dine sko

SPORBARE ROCCAMORE-HÆLER

TRACEABLE COLLECTION

stina midnight

4.200 NOK

ICON | TRACEABLE COLLECTION

stina black

4.200 NOK

TRACEABLE COLLECTION

tanja boot red

4.200 NOK

tanja boot black

4.200 NOK

TRACEABLE COLLECTION

carla cognac

4.200 NOK

TRACEABLE COLLECTION

carla black

4.200 NOK

TRACEABLE COLLECTION

laurel beige

4.200 NOK

ICON | TRACEABLE COLLECTION

laurel midnight

4.200 NOK