60 000 SKOELSKERE BRUKER ROCCAMORE 🖤 GRATIS LEVERING OG 100 DAGERS RETURRETT 🇳🇴

#RoccamoreRespect Planet

VÅRE PROJEKTER

Biodiversitet

Med kampanjen “Respect the Butterfly” i 2021 samlet vi inn 42.500 kr. til å støtte et prosjekt om biodiversitet i samarbeid med Michael Kjerkegaard og Vejle kommune. Michael har i mange år arbeidet med holistisk avgresning, hvor kyrne gresser i et system, som gir jorden tid til å vokse vilt, og nye planter og blomster en sjanse til å komme frem.

Markene oppdeles i mange små områder, som avgresses med over kort tid. Deretter får gresset fred til å lage fotosyntese i 25-60 dager, før dyrene igjen vender tilbake og avgresser det. Missionen er å gjøre jorden mer fruktbar og bedre til å holde på vann, når planterne får ro til å utvikle et større rotnett.

LES MER OM MICHAELS ARBEID

TreeSisters

Med kampanjen “Respect the Rainforest” i 2020 feiret vi organisasjonen TreeSisters og deres arbeid med å utdanne lokale kvinner i 12 tropiske land til å plante trær og passe på dem. Overskuddet fra kampajnen var nok til å plante 10.000 trær - vi valgte etterpå å doble beløpet, og endte med å donere nok penger til å plante 20.000 trær.

For hver sko vi solgte fra denne samlingen, donerte vi penger til TreeSisters og frem til april 2022 samlet vi inn penger til å plante ytterligere 1588 trær.

LES MER OM TREESISTERS OG DERES ARBEID

Respect the seahorse

Med kampanjen “Respect the Seahorse” i 2021 samlet vi inn 21.000 kr. for å støtte organisasjonen Project Seahorse og deres kamp for å beskytte marineområder fra bottom trawling, en metode for fiskeri, som bla. truer sjøhestenes overlevelse. Project Seahorse ble etableret i 1994 av bla. Amanda Vincent, den første biologen i verden til å studere sjøhester under vannet og utvikle “konserveringsprogrammer” for deres overlevelse.

LES MER OM PROJECT SEAHORSE

Vores fokusområder

#RoccamoreRespect

PEOPLE

Våre sko er lagd av kvinner for kvinner og er oppkalt etter de tøffeste av dem. Vårt community er med i hele designprosessen, fra ide til ferdig sko, og er tette samarbeidspartnere på å kontinuerlig forbedre komforten. Hvert år samler vi inn penger til en organisasjon, som inspirerer kvinner til å stå sterkt.

Les mer

PLANET

Vi fokuserer på holdbare materialer, godt håndverk og høy kvalitet, så våre produkter holder i mange år. Våre fabrikker er alle familieeide og noen av de beste i verden. Vi arbeider både med metallfritt, vegetabilsk og kromgarvet skinn, og bruker ca. 30% danske skinn i hele vår produksjon.

Les mer

PRODUCT

Våre sko skal holde i mange år, så vi står for både reparasjoner av dine sko og videresalg av pre-loved modeller samt jobber med å skape en transparant verdikjede med QR koder i alle sko, som viser hele skoens reise.

LES MER

PURPOSE

Vår mission er å inspirere kvinner til å stå sterkt og ta deres plass i verden. Med våre Rebell-kampanjer feirer vi de kvinnene som står opp for seg selv og andre, og skaper et fellesskap, hvor vi sammen løfter og inspirerer til å stå sterkt.

LES MER