60 000 SKOELSKERE BRUKER ROCCAMORE 🖤 GRATIS LEVERING OG 100 DAGERS RETURRETT 🇳🇴

Roccamores guide til høye hæler i sommervarmen

Sommervarme og høye hæler kan være en livsfarlig kombinasjon - og ikke på en kul måte!
Derfor har vi samlet de beste tipsene til hvordan du får den beste sommeren i høye hæler og sandaler, og hvordan du unngår svette sommerføtter, nye gnagsår og maksimerer komforten i sommerskoene.

Babypudder

Babypudder er et must i sommervarmen. Babypudder absorberer svette, forhindrer at skoene sklir og holder føttene friske. Påfør det over hele foten, også mellom tærne. Det er også viktig å bruke det på innsiden av skoen, på sålen og på sidene. Ideelt sett kan du smøre deg hver tredje time når det er varmt, men det kan være vanskelig. Det går fint å smøre inn innimellom når du har tid.

LA SKOENE TØRKE

Det er viktig å la skoene tørke grundig før du tar dem på igjen. 
Prøv om mulig å unngå å bruke de samme skoene hver dag, men gi dem en sjanse til å lufte seg. 
Det er en god idé å la skoene lufte i 24 timer og vente med å sette dem på hyllen eller i esken.

GOD DEODORANT

Dette tipset kan brukes til alle årstider, men om sommeren er det lurt å spraye føttene med deodorant før du tar på deg favorittskoene. 
Det beste er å bruke en deodorant som er laget spesielt for føtter, men hvis du ikke har en slik deodorant, kan du også bruke en vanlig deodorant.

DOBBELTSIDIG TEIP

For å være sikker på at du ikke sklir i høyhælte sko, er det en god idé å kjøpe dobbeltsidig tape. Klistrer du den rundt bunnen og sidene av skoene for å sikre føttene, er du klar til å danse!
Vi anbefaler også roccamore skinninnleggssåler for å holde føttene på plass. 

se såler

FÅ DET UT

Sist, men ikke minst, er det alltid en god idé å bruke skoene et par ganger før et arrangement der du skal ha dem på hele dagen og kanskje over natten. Et tips er å bruke et par tynne bomullssokker i skoene når du går dem inn.
Varmt eller ikke, det beste du kan gjøre for føttene dine er å bruke myke hæler som er tilpasset fotens anatomi. Semsket skinn er et av de mest ettergivende materialene, så det kan vi understreke.

SOMMERSKO

Fra stranden til kontoret og alt imellom, roccamore sko har din rygg - og dine føtter.
Vi har samlet alle de beste sommerskoene og sandalene for de varme sommerdagene. Hvert par er nøye håndlaget for å skape en sko som kombinerer komfort og design, perfekt for sommergarderoben din.

Finn de perfekte sommerskoene dine

roccamores guide to SUMMER IN THE CITY

Få vår guide til fantastiske steder å nyte sommeren i Oslo. Vi har spurt Donna Kastrati, Anna-Lisa Kumoji og Madeleine Bjørnestad Røed om deres beste tips!

Følg guiden og oppdag Oslos perler - uansett om du er lokal eller tilreisende, er vi sikre på at du vil elske våre utvalgte favoritter.

summer in the city

sandaler og høye hæler