60 000 SKOELSKERE BRUKER ROCCAMORE 🖤 GRATIS LEVERING OG 100 DAGERS RETURRETT 🇳🇴

ROCCAMORE GUIDER

Summer in the City

Få vår guide til fantastiske steder å nyte sommeren i Oslo. Vi har spurt Donna Kastrati, Anna-Lisa Kumoji og Madeleine Bjørnestad Røed om deres beste tips!

Følg guiden og oppdag Oslos perler - uansett om du er lokal eller tilreisende, er vi sikre på at du vil elske våre utvalgte favoritter.

SE FLERE SOMMER GUIDES PÅ INSTAGRAM

Summer in Oslo

Donna Kastratis favorittsteder i Oslo

Donna Kastrati er en robust serieentreprenør fra Kosovo. Hun har grunnlagt selskaper, investert i virksomheter og underviser i merkevarebygging og sosiale medier. Til tross for krig og personlige utfordringer er det Donnas ustoppelige pågangsmot som er drivkraften bak suksessen. Hun er innbegrepet av selvtillit, styrke og roccamore-ånd.

MØT DONNA SLIPPER FUXIA

Via Vika

Via Vika er kjent for sitt pulserende byliv og vakre arkitektur. Her kan du spasere langs vannkanten, nyte en kaffe på en av de mange uteserveringene eller utforske de trendy butikkene som tilbyr alt fra mote til kunst og design.

#1 Via Vika
Ruseløkkveien 26
0251 Oslo, Norge

Sommerfryd-parken

Sommerfryd Park er en herlig grønn oase i Oslo, et flott sted for avslapning og rekreasjon. Det perfekte stedet for piknik, jogging, sykling eller bare for å nyte naturen. Parken er også kjent for sine imponerende fontener og skulpturer.

#2 Sommerfryd-parken
Ruseløkkveien 60N
0251 Oslo, Norge

Nasjonalmuseet

Nasjonalmuseet huser en omfattende samling av kunst, design og historiske gjenstander. Her kan du oppleve alt fra norsk og internasjonal samtidskunst til klassiske malerier og skulpturer. Med sin brede samling og varierte utstillinger er Nasjonalmuseet et must for kunst- og kulturinteresserte i Oslo.

#10 Nasjonalmuseet
Brynjulf Bulls plass
30250 Oslo, Norge

Summer In Oslo

Anna-Lisa Kumojis favorittsteder i Oslo

Anna-Lisa Kumoji - en sterk og talentfull stjerne fra Ghana og Bodø. Hun er en fantastisk sanger, skuespiller og stemmeskuespiller som har erobret teatre og TV-programmer som The Voice og Melodi Grand Prix. Hennes bidrag til underholdningsbransjen er inspirerende og bemerkelsesverdig.

MØT PALOMA BALLERINA

Sommerro House

Sommerro House er et hotell og restaurant restaurert fra Gamle Oslo Lysverker. Bygget er fra 1931, og ligger sentralt til på Solli Plass. Her kan du nyte vakre omgivelser og slappe av på takterrassen, eller spise nydelig lunsj med venninner. Perfekt for sene sommerkvelder!

#4 Sommerro House
Sommerrogata 1
0255 Oslo, Norge

Hon San

Hon San er en autentisk asiatisk oase midt i Oslo sentrum. Kjent for sine mange asiatiske restauranter, butikker og markeder. Opplev et vell av ulike smaker fra det japanske, kinesiske, thailandske og koreanske kjøkken. Gå langs de fargerike gatene og smak på deilig gatemat.

#5 Hon San
Stortingsgata 8
0161 Oslo, Norge

Slottsparken

Slottsparken er en park som omringer slottet i Oslo. Det er et flott sted å besøke for familier, med skulpturer, trær og nydelige blomster!

Her kan du få en omvisning på slottet om sommeren, og se gardistene året rundt. 

#6 Slottsparken
Slottsplassen 1
0010 Oslo

Sommer i Oslo

Madeleine Bjørnestad Røeds favorittsteder i Oslo

Madeleine Bjørnestad Røed er en utrolig kvinne. Ikke bare er hun administrerende direktør og medstifter av Stack By Me, men hun har også satt et uutslettelig preg på finanssektoren, både i og utenfor Norge! Med sine grenseløse ambisjoner og sitt utrettelige engasjement beviser Madeleine at drømmer kan gå i oppfyllelse.

MØT MADELEINE LEO

Madeleine Bjørnestad Røeds favorittsteder i Oslo

Nasjonalmuseet

Besøket på Nasjonalmuseet er en minneverdig opplevelse som beriker kunnskapen om kunst. Man fascineres av kunstnernes kreative prosesser, ulike stiler og inspirerende visjoner. Utstillinger, turer og workshops utvider forståelsen og gir inspirasjon. Etter besøket føler man seg beriket, inspirert og reflektert.

#3 Nasjonalmuseet
Brynjulf Bulls plass 3
0250 Oslo, Norge

Madeleine Bjørnestad Røeds favorittsteder i Oslo

Oslofjorden

Seil, svøm og utforsk denne naturskjønne perlen ved Oslos kyst. La deg forføre av fjordens skjønnhet og opplev magien mellom hav og land.  I Oslofjorden finner du den perfekte kombinasjonen av ro og eventyr, som en dans mellom hav og land.

#7 Oslofjord
Akershusstranda 31
0150 Oslo, Norge

Aker Brygge

Et livlig knutepunkt der bylivet og sjøen forenes i perfekt harmoni. Dette ikoniske området ved vannkanten i Oslo er et populært og pulserende sted å være. Med sin moderne arkitektur og fantastiske beliggenhet har Aker brygge etablert seg som et av byens mest levende og attraktive områder.

#8 Aker Brygge
Bryggegata 9
0250 Oslo, Norge

Når vi ikke jobber i Prinsens gate, henger vi ut her

ROCCAMORE-TEAMETS FAVORITTER

Aker Brygge

Her finner du et vell av butikker, restauranter og uteserveringer som skaper en livlig atmosfære. Det er det ideelle stedet å tilbringe solfylte dager med shopping, mat og det livlige nattelivet.

#8
Aker Brygge
Bryggegata 9
0250 Oslo, Norge

Operataket

Kafeen med Oslos beste utsikt fra Den Norske Opera og Ballett. I tillegg til å være det ideelle stedet å slappe av og nyte den spektakulære utsikten og atmosfæren, kan du også få med deg mindre konserter og arrangementer her.

#11
Oslo Operahus
Kirsten Flagstads Plass 1
0150 Oslo, Norge

Sørengkaia

En trendy havnepromenade ved fjorden som er et ideelt sted for avslapning og kulinariske opplevelser ved vannet. Nyt en spasertur langs vannkanten, prøv sjømat på en av de koselige restaurantene eller ta en båttur til en av øyene rundt Oslo.

#9
Sørengkaia
0194 Oslo, Norge

Det beste for sommerføttene dine

sommerfavoritter

For de lange dagene

FLAT FAVORITTSKO

LIMITED EDITION | MARIA MENA COLLECTION

LIMITED EDITION | MARIA MENA COLLECTION

LIMITED EDITION | MARIA MENA COLLECTION

LIMITED EDITION | MARIA MENA COLLECTION

MARIA MENA COLLECTION

LIMITED EDITION | MARIA MENA COLLECTION

LIMITED EDITION | SNEAKERS FOR SNEAKERS

LIMITED EDITION | SNEAKERS FOR SNEAKERS

LIMITED EDITION | SNEAKERS FOR SNEAKERS

LIMITED EDITION

SNEAKERS FOR SNEAKERS

SNEAKERS FOR SNEAKERS

LIMITED EDITION

LIMITED EDITION | SNEAKERS FOR SNEAKERS

LIMITED EDITION