60 000 SKOELSKERE BRUKER ROCCAMORE 🖤 GRATIS LEVERING OG 100 DAGERS RETURRETT 🇳🇴

Hilsen fra Frederikke

GODT NYTTÅR!

"2023 har virkelig vært et spennende år for Roccamore. Roccamore fylte 8 år, og det er utrolig at skoene våre har vært i garderobene deres i 8 år nå.

Vi sparket i gang året med vår aller første Facebook-live, der dere dro Angie Yellow ned fra hyllene.

Så åpnet vi butikken vår i Salling Aalborg - og senere på året åpnet vi enda en butikk i Roskilde! Wow, nå har vi fem butikker i Danmark og en butikk i Oslo.

Vi feiret den internasjonale kvinnedagen sammen med Alt for damerne, der vi satte fokus på hverdagssexisme på arbeidsplassen. Noe man ikke kan snakke for mye om.

Vi lanserte også vårt eventyrlige samarbeid med Ib Antoni Legacy. Med broderte havfruer tilførte vi skoene både dansk historie og eventyrstøv. Takk til alle som kom for å se den flotte utstillingen i H.C. Andersens Hus i Odense.

Og våre Shoelovers trosset både brosteinen i København og Aarhus da vi trente med Anna Bogdanova for å få enda mer styrke til å "stand tall in heels".

Sammen med Maren og Zarah fra organisasjonen 5 Skoler gir vi kjærligheten til sko videre og donerer lokalt produserte sneakers til flyktningbarn for hvert par vi selger. Vi er så takknemlige for all støtte til dette prosjektet!

I høst engasjerte vi oss i debatten om likelønn og ga en ulikhetsrabatt på 14,2 %. Denne satsen tilsvarer det danske kvinner, ifølge EU-kommisjonen, i gjennomsnitt får mindre betalt enn sine mannlige kolleger. En ulikhetsrabatt for en ulik verden.

Og nå som 2023 nærmer seg slutten, fokuserer vi på den mentale belastningen for kvinner - spesielt i julesesongen.

Jeg er så takknemlig for det fantastiske teamet mitt, butikkene og fabrikkene, og selvfølgelig dere!

Uten dere hadde ikke noe av dette vært mulig, så jeg ønsker dere et riktig godt nytt år - og tusen takk for all støtte i tykt og tynt! "

Frederikke Antonie Schmidt

Dans inn i 2024 med stil, styrke og komfort!

Nytårs SKOene