FRI FRAKT & RETUR
BUTIKK PÅ PRINSENS GATE I OSLO 📞 920 69 064

#roccamorerebel

Anita Krohn Traaseth. Business executive, forfatter og #RoccamoreRebel.

Anita er en kvinne og en tøff leder som ikke er redd for å gå mot strømmen. Snarere tvert imot. Hun føler seg komfortabel med å kjempe for det hun tror på.

"Jeg føler meg sterk når jeg ikke gir opp. Det gir meg power. Aktion er for meg ett nøkkelord. Ikke bare tenk på de tingene du vil endre. Gjør noe med det. Og ikke bry deg om hva andre sier."

Ikke alle deler den inflytelsesrike foredragsholderen og styremedlemets meninger om kjønnskvoterinng, men det bryr hun seg ikke om.
"Vi har ett godt stykke igjen før det er likestilling i næringslivet. Mer en 80% av styremedlemmene i de 200 største firmaene er menn. Det må endres!"

Lovgivning alene er ikke nok mener hun. 

"Du må gjøre en innsats for å synliggjøre deg selv og dine ferdigheter, Ingen vil gi deg en sjanse hvis de ikke vet du er der."

I WEAR WHATEVER MAKES ME COMFORTABLE

Vi elsker hvordan Anita inspirerer og støtter kvinner på veien til å bli ledere og gjøre en forskjell. Hun er en ekte #RoccamoreRebel.

KJØP FOXY FUXIA

ISABELLE RINGNES, ENTREPRENØR, FOREDRAGSHOLDER OG #ROCCAMOREREBEL

“En rebell for meg er en som tørr og sette dagsorden og følge sin egen vei. Noen som ikke hjelper bryr seg om hva andre sier og mener om dem.”

Isabelle Ringnes er en entreprenørs fighter som hjelper jenter og kvinner å bli komfortable med å jobbe i tech industrien. 

“Vi trenger flere kvinner og mer mangfold i den teknologien som former vår fremtid. Når vi flere perspektiver en vi gjør i dag.”

Den kvinnelige entreprenøren har grunnlagt Equality Check for å hjelpe firmaer å lage en mer inkluderende organisasjonskultur. Ikke bare fordi det er rette å gjøre men også fordi det er bra for business.

I WEAR WHATEVER MAKES ME COMFORTABLE

Isabelle er en ekte rebell som minner oss på å stå opp for det vi tror på og gå ut å gjøre en forskjell.

Portrettet av Isabelle Ringnes er tatt av den prisbelønnede danske fotografen Marie Hald.

KJØP VITA PINK GLITTER

Anita Krohn Traaseth, bedriftsleder, forfatter og #RoccamoreRebel

"Uansett hva du gjør vil folk ha en mening om det. Det viktige er at du gjør noe. Og ikke bry deg om hva folk mener.”

Mens noen er begeistret for at den innflytelsesrike forretningskvinnen Anita Krohn Traaseth snakker om mer likestilling i bedrift styrer  og ledelse er det andre som mener hun burde ha andre prioriteringer som kvinne. For å si det mildt.

WHAT I WEAR IS MY BUSINESS

Anita er på alle måter en #roccamoreRebel og vi er stolte av at hun gjerne fronter våre kampanjer. For sko. Og for mangfold.

KJØP ANNA WINTER MARINE

REBELLENE

Våre #RoccamoreRebels er ikke bare ansikter til kampanjen – de er lojale kunder, lidenskapelige ambassadører, ekte kvinner som har brukt skoene våre og knyttet til verdiene våre.

Se alle våre fantastiske #RoccamoreRebels, hør historiene deres og deres unike måter å stå opp for seg selv på.

MØT ALLE REBELLENE

GJØR EN FORSKJELL

#RoccamoreRebel er en portrettserie som hyller kvinner som står opp for seg selv og menneskene rundt dem. Kvinner i dag trenger ikke empowerment, like mye som vi trenger å tro på oss selv og stå opp for hvem vi er. Fremtiden er virkelig feminin, og vi ønsker å feire kvinnene som skiller seg ut og tør å gjøre en forskjell..

BAK KAMERAET

#RoccamoreRebel ble fotografert av den danske prisvinnende fotografen Marie Hald. Bildene hennes forteller historier om samfunnet vårt, menneskekroppen og psykiske lidelser.

Marie har vunnet anerkjente priser som Feminas Feminist of the Year og Nikons Women Photograph (2019). Hun har blitt en del av roccamore-familien og er avbildet her iført favorittparet sitt - Rebecca.