60 000 SKOELSKERE BRUKER ROCCAMORE 🖤 GRATIS LEVERING OG 100 DAGERS RETURRETT 🇳🇴

Guide: Finn de riktige bryllupsskoene

Du er garantert forberedt ned til minste detalj når det kommer til ditt eget bryllup, og det er knapt noe som kommer bak deg på dagen. Men skoene er fortsatt en av tingene som ofte presses til slutt. Også når du er gjest i et av sommerens mange bryllup.

De rette skoene gir deg en vakker holdning som er smigrende for kroppen og som fremhever og løfter brudekjolen på vakreste måte.

Her finner du roccamores guide til de perfekte skoene til bryllupet, enten du er gjest eller brud.

Husk!
Du har alltid gratis retur på dine roccamore. Så bestill gjerne skoene du drømmer om, og prøv dem hjemme sammen med kjolen.

3 tips for å finne de riktige brudeskoene

1

Skoene dine er et viktig valg for bryllupsdagen. Føler du deg vel og komfortabel i skoene, så har du allerede de rette forutsetningene for å ha en helt fantastisk dag.

2

Hvis du ikke er vant til å bruke høye hæler, er det lurt å ha gått i skoene noen ganger før den store dagen. Ta eventuelt på deg skoene hjemme i stua - her kan du "øve" deg selv og føttene uten å slite ut skoene.

3

I tillegg bør du alltid vurdere sko ut fra plasseringen av bryllupet ditt. Hvis bryllupet ditt for eksempel er ute på gress, bør du kanskje unngå de 12 cm. høy stilett med den tynne hælen, som sannsynligvis vil synke ned i gresset. Her kan du i stedet gå med alternativer som en chunky hæl.

Bryllupssko i lyse nyanser

Blå bryllupssko

Gull- og glittersko til bryllup

Høye sko til bryllupet

Flate sko til bryllupet

jeg gleder mig..

★★★★★

..til å dedikere dem fullt ut til bryllupet mitt. Jeg elsker mine nye Lola mint – de er vakre, fine og elegante.

Mette F. om Lola Mint

se hele lola familien

Sko til vinterbryllup