60 000 SKOELSKERE BRUKER ROCCAMORE 🖤 GRATIS LEVERING OG 100 DAGERS RETURRETT 🇳🇴

Hvordan ukomfortable høye hæler kan påvirke kroppen din

Det er ingen overraskelse at de fleste av oss elsker høye hæler! 
Stiletthæler forlenger figuren og beina og gir deg et løft i høyden. Høye hæler gir oss selvtillit, er sexy og elegante, og vi elsker dem for det. Men de fleste av oss er ikke klar over de alvorlige langtidsvirkningene av å gå i ukomfortable høye hæler. 


Derfor har vi i roccamore bestemt oss for å gjøre noe med det. 
Her kan du lese mer om de negative bivirkningene ukomfortable høye hæler kan ha på kroppen og ryggen.

Ubehagelige høye hæler påvirker ikke bare føttene dine

Ubehagelige stiletthæler kan føre til ømme føtter eller forstuede ankler. Det er også svært vanlig at de som går mye i høye hæler, får vondt i korsryggen, nakken og skuldrene fordi skoene forstyrrer kroppens naturlige form.

"Kroppen skal være sentrert fra topp til tå. Høye hæler setter foten på skrå og trekker muskler og ledd ut av balanse, så bivirkningene er ikke begrenset til føttene",
- Dr. Sajid A. Surve

Ryggradens S-kurveform fungerer som en støtdemper for hele kroppen ved å redusere trykket på ryggvirvlene. Når man går i høye hæler, blir korsryggen flatere og hodet og brystryggen forskyves bakover. 
Når kvinner går i høye hæler, lener de seg naturlig forover, og kroppens reaksjon på dette er å redusere den foroverbøyde korsryggen for å hjelpe deg med å holde deg på linje. Dette fører til at musklene overbelastes, noe som kan føre til smerter i korsryggen.

 Kilde: 'The Real Harm in High-Heels' American Osteophatic"

Hvorfor er Roccamore høyhælte sko annerledes?

Roccamore høyhælte sko er vitenskapelig dokumentert å avlaste 26 % av trykket fra forfoten og 44 % av trykket fra fotbuen.
Lege Jeannette Penny fra Clinical Orthopaedic Research Hospital i Hvidovre i Danmark har testet Roccamore-høyhælte sko opp mot både vanlige stiletter og joggesko - og resultatene var forbløffende.
Roccamore-hælene er vitenskapelig sett mer komfortable og er laget for at du skal kunne gå så anatomisk korrekt som mulig i høye hæler. 
Roccamores høyhælte sko og støvler er derfor mer komfortable - og vi synes faktisk de er ganske kule!

Vi har oppkalt våre høyeste Roccamore-pumps, Penny, etter Jeanette.

Les mer om den validerte innersålen

Håndlaget for bedre komfort

Når vi designer en ny Roccamore-sko, må vi først lage en treform å bygge skoen rundt, også kjent som en lest. Roccamore-lestene lages hovedsakelig av en av de beste lestfabrikkene i Toscana, som ble grunnlagt i 1966.

Først skjæres formen ut av en treblokk for hånd, og deretter justeres den med et leirelignende materiale for mindre forskyvninger.

For hver justering lages det en prototype som testes på Frederickes føtter til formen er perfekt og mest komfortabel.

Hver millimeter utgjør en forskjell, og det tar vanligvis 5-6 prototyper for å få riktig passform.

De høyeste roccamore-hælene

penny family