60 000 SKOELSKERE BRUKER ROCCAMORE 🖤 GRATIS LEVERING OG 100 DAGERS RETURRETT 🇳🇴

44% MER KOMFORT

Vitenskapen bak innersålen vår.

Innersålen vår ble oppfunnet av Frederikke Antonie Schmidt, en dansk skodesigner, som var veldig frustrert over å alltid måtte velge mellom komfort og design. 

Sammen med en ortopedisk skomaker bestemte hun seg for å designe og utvikle en innersåle som skulle forme foten til å gå så anatomisk korrekt som mulig - i høye hæler.

Og slik ble roccamore født.

VITENSKAPELIG VALIDERT

Våre hæler har blitt vitenskapelig validert til å avlaste 26% av presset fra forfoten, samt 44% fra fotbuen mens du går. 

Legen Jeannette Penny fra Clinical Orthopaedic Research Hospital i Hvidovre testet våre hæler opp mot både vanlige stiletter og joggesko - og fant resultatene bemerkelsesverdige!

Les mer her.

HÅNDLAGET I ITALIA

Som med resten av komponentene er også innersålen håndlaget og prioritert, for å sikre at alle våre sko når vårt anerkjente nivå av komfort.

Modellene våre har en innersåle av enten tekstil eller skinn. Hver av disse har sine fordeler og grunner til at vi valgte å produsere en spesifikk modell med dette.

DEN KLASSISKE INNERSÅLEN AV SKINN

Dette er innersålen vi startet med å lage skoene våre med, og den finnes i nesten alle roccamore classics.

Denne innersålen er laget av naturlig skinn, er fast og bevarer formen svært godt. Den er mindre fleksibel til de forskjellige formene føttene har, men er enkel å rengjøre og gir ekstremt god stabilitet og støtte.

Kjøp classics

INNOVATIV INNERSÅLE AV TEKSTIL

Innersålen av tekstil er laget av et svært avansert teknisk vevd materiale. Denne innersålen finnes i mange av våre nyere modeller.

Siden den er laget av to komplementære materialer, tilbyr den et ekstra lag med støtte under forfoten. Innersålen tilpasser seg godt til fotens spesifikke former. Den er også pustende, noe som gjør at man unngår svette føtter.

Kjøp nyheter