60 000 SKOELSKERE BRUKER ROCCAMORE 🖤 GRATIS LEVERING OG 100 DAGERS RETURRETT 🇳🇴

Vitenskapen bak den komfortable innersålen

ROCCAMORES INNERSÅLE ER VITENSKAPELIG VALIDERT

Vår unike såle ble skapt av vår grunnlegger, Frederikke Antonie Schmidt, en dansk skodesigner som var veldig frustrert over å alltid måtte velge mellom komfort eller design.

Sammen med en ortopedisk håndskomaker bestemte hun seg for å designe og utvikle en såle som skulle forme fot å gå så anatomisk riktig som mulig i høye hæler. Sålen ble testet igjen og igjen til den til slutt ble så komfortabel som den kunne bli.

Og det var slik roccamore ble født.

VITENSKAPELIG VALIDERT KOMFORT

Roccamores såle er validert av vitenskapelig forskning ved Hvidovre Hospital.

"De ortopediske stilettene er bygget med støtte i buen og en liten pute som presser seg opp under forfoten, slik at det blir større kontaktflate under hele foten.
På denne måten fordeler du vekten og avlaster trykket på bl.a. andre ting, forfoten."

- PhD og spesialist i ortopedisk kirurgi ved Hvidovre Hospital Jeannette Østergaard Penny

Artikkel från Hvidovre Hospital

Undersøkelsen i korte trekk

Høsten 2015 testet Jeannette Østergaard Penny, ph.d. og spesialist i ortopedisk kirurgi ved Hvidovre Hospital, om "ortopediske" stiletter kan redusere trykket på forfoten og øke komforten sammenlignet med vanlige stiletter."

Studien hadde som mål å undersøke om en ortopedisk stilett kan modulere trykket og komforten under forfoten, fotbuen og hælen 22 kvinner deltok.

Konklusjonen var at ortopediske hyllevarer* med innebygd mellomfotpute, svangstøtte og hælkappe kan redusere trykket under hælen og forfoten sammenlignet med vanlige stiletter og forbedre komforten ved daglig bruk.

*Med "hyllevare" menes produkter som er tilgjengelige i dagligvarehandelen, og som ikke er spesialtilpasset.

Les hele undersøkelsen

VORES SÅLE

DEN KLASSISKE

Den mest brukte innersålen finnes i både høy- og lavmodellen. Den klassiske roccamores innersålen er vitenskapelig validert av CORH (Clinical Orthopedic Research Hvidovre).

SE HØYE HÆLER

BALLERINASÅLEN

Den flate innersålen som ble brukt i Sacchetto-ballerinaene tok nesten et år å utvikle.

Den har en støtdempende pute i seg som løfter foten både foran, bak og ved buen.

SE BALLERINAER

SANDALSÅLEN

Vi har utviklet en ny innersåle til våre Angie Sandaler sammen med noen av de dyktigste skomakerne i verden. Sålen er støtdempende og løfter foten både foran og bak, for enda mer komfort. Den er laget av det deiligste semsket skinn.

SE SANDALER

SNEAKER SÅLEN

De unike sålene på joggeskoene våre er laget av vår portugisiske produksjonspartner Bolflex. Du kan glede deg til ekstrem letthet med en såle som bare veier 224 gram. Samtidig er den både motstandsdyktig og svært slitesterk.

SE SNEAKERs

HÅNDLAGET I ITALIA

Alle våre sko og såler er håndlaget i Italia av noen av de dyktigste skomakerne i verden.Vi har jobbet med de samme fabrikkene siden starten av roccamore og de er en del av familien i dag.

Alle fabrikkene ligger i samme område i Toscana og har lange tradisjoner for samarbeid.

Les mer om produksjon

KLASSISK SKINNSÅLE

Den første sålen vi laget var i glatt skinn. Sålen er laget av naturskinn og har fast form.

Den er mindre fleksibel for ulike fotformer, men er lett å rengjøre og gir stabil støtte. Denne sålen finnes i mange av våre roccamore-ikoner og sandaler.

se icons

INNOVATIV TEKSTILSÅLE

Vår tekstilsåle er designet i et svært avansert teknisk vevd materiale. Vi har utviklet og produsert materialet selv i samarbeid med vår italienske sålefabrikk. Tekstilsålen finnes i de fleste av våre nye modeller. Designet i to komplementære materialer, gir denne sålen ekstra støtte under forfoten. Sålen er mykere enn skinnsålen og former seg mer naturlig etter fotens form. Den er også fullt pustende, noe som gjør den superkomfortabel - selv for varme føtter.

Se nyheter