60 000 SKOELSKERE BRUKER ROCCAMORE 🖤 GRATIS LEVERING OG 100 DAGERS RETURRETT 🇳🇴

5 GRUNNER TIL AT SKO ER EN PERFEKT GAVE

Nå er det den tiden på året igjen - tiden da vi skal kose oss, finne den manglende indre roen og rett og slett gjøre den klassiske danske førjulshyggen, som inspirerer så mange over hele verden og gir dem lyst til å knekke den magiske koden til følelsen av hygge og velvære. I stedet stresser alle for å rekke gale tidsfrister og julegaveinnkjøp. Derfor har vi bestemt oss for å redde deg fra den vanvittige julegavejakten og gi deg det ultimate tipset til den perfekte gaven til henne eller deg selv. Hun er moren din, bestemoren din, gudmoren din, tanten din, søsteren din, kjæresten din, kona di, datteren din, venninnen din. Kvinner i livet ditt som former deg, elsker deg, tar vare på deg, men som alle er forskjellige - i sin personlighet, stil eller "dette ene eller andre" du ikke engang kan forklare. Gi henne noe spesielt, men likevel nyttig - gi henne tidløse sko av god kvalitet. Her er fem grunner til hvorfor:

1. SKO ER EN NØDVENDIGHET

Vi bruker føttene våre til å gå hver dag, og derfor er sko - enten det er flate eller høye hæler - rett og slett en nødvendighet. Vi mener imidlertid at alle must-haves kan være både nyttige og pene. Hvorfor ikke? Å gi henne noe så nyttig som sko, og i tillegg vakre sko, mener vi vil være en perfekt gave!

2. DEN BESTE KOMFORTEN

Føttene våre bærer oss hver eneste dag. Derfor fortjener de å bli behandlet godt! Det er så viktig å bruke sko som tilpasser seg fotens anatomi på riktig måte og gjør hvert eneste skritt til en drøm.

3. ET STATEMENT-PIECE

Design og materialer av god kvalitet er én ting, et statement-piece er noe helt annet. Gi henne et kunstverk som gir henne mulighet til å uttrykke seg selv og føle seg myndig. Hun vil elske å gå i sko som ikke bare bærer henne elegant gjennom dagen, men som også får henne til å føle seg spesiell. Og en spesiell kvinne fortjener spesielle sko, ikke sant?

4. UNIKT OG TIDLØST

Selv om trender er gøy, og vi alle elsker unike plagg som piffer opp garderoben, tror vi på tidløs design. Med tidløse sko går det aldri galt! Hvis du bestemmer deg for å gi noen sko i gave og ikke er sikker på stilen, vil et par klassiske hæler med en liten detalj eller et spesielt fargevalg som gjør dem unike, definitivt være en suksess!

5. #ROCCAMORERESPECT

Hvis du vil gi en gave som er laget med et hjerte for mennesker og miljø, har vi skoene. Alle skoene våre er håndlaget i familieeide fabrikker, vi fokuserer på slitesterke materialer og vi jobber med f.eks. grønnsaksbasert.

C2C CERTIFIED® | VEGETABLE TANNED

TRACEABLE COLLECTION

C2C CERTIFIED® | VEGETABLE TANNED

C2C CERTIFIED® | VEGETABLE TANNED

LIMITED EDITION

TRACEABLE COLLECTION

ICON | TRACEABLE COLLECTION

LIMITED EDITION

LIMITED EDITION

LIMITED EDITION

ARCHIVE COLLECTION

LIMITED EDITION

TRACEABLE COLLECTION

LIMITED EDITION

LIMITED EDITION

LIMITED EDITION | MARIA MENA COLLECTION

ARCHIVE COLLECTION | C2C CERTIFIED® | VEGETABLE TANNED

LIMITED EDITION

ARCHIVE COLLECTION | C2C CERTIFIED® | VEGETABLE TANNED

LIMITED EDITION