60 000 SKOELSKERE BRUKER ROCCAMORE 🖤 GRATIS LEVERING OG 100 DAGERS RETURRETT 🇳🇴

"Uansett hva du gjør, vil folk ha en mening om det.”

Anita Krohn x roccamore

Vi er utrolig glade for å kunne presentere vårt samarbeid med KROHN, som inspirerer og styrker deg til å "Claim Your Space" og "Stand Strong" med eksepsjonell stil.
KROHN er et norsk motemerke som ble grunnlagt i 2022 av Anita Krohn, en inspirerende næringslivsleder, forfatter og #RoccamoreRebel. 
KROHN har skapt et power brand dedikert til å styrke kvinner til å stå sterkt i verden. KROHNs sortiment omfatter powersuits i ulike farger og stiler som kan mikses og matches, og de introduserer tilbehør i samarbeid med andre merker for å understreke historien deres. 
Roccamore blir det eksklusive skomerket for KROHN.
Anita Krohn uttrykker det perfekt: "Uansett hva du gjør, vil folk ha en mening om det. Det viktigste er at du gjør noe. Og ikke bekymre deg for hva folk mener."

Anita Krohn i #RespectHighHeels

Hos roccamore er vi fullstendig dedikert til å inspirere og feire kvinner, i komfortable sko av høy kvalitet som gir dem mulighet til å stå sterkt og ta sin plass i verden. KROHN passer perfekt inn i vår visjon.
KROHNs visjon om slow fashion og tidløst designede suits som kombinerer en rebelsk og sofistikert nordisk tilnærming, er helt i tråd med våre verdier. Vi deler også deres lidenskap for å håndplukke leverandører av høy kvalitet og skape design med omhu og sans for detaljer.
Vi er veldig begeistret for dette samarbeidet som vil gi kvinner mulighet til å uttrykke seg selv og stå sterkt i stil. Vi gleder oss til å se hvordan kolleksjonen vår med KROHN vil inspirere kvinner over hele verden.

KROHN SUITS

#RoccamoreRebel

Anita Krohn Traaseth, bedriftsleder, forfatter og #RoccamoreRebel

ANITAS FAVORITTER

Høyhælte roccamore sko til suits